Black Friday Magyarországon

Fekete Péntek 2016 Magyarországon: készüljünk fel a home&deco; termékekre adott legnagyobb árengedményekre


black friday 2015_8.jpg

A karácsonyi ünnepek közeledtével egyre többeket foglalkoztat az ajándékozás kellemes gondja és az ünnep várásához gyakran kapcsolódik az otthon megújításának, feldíszítésének a szándéka is. Magyarországon az igazi ünnepi készülődés az Advent kezdetével indul meg, ekkor öltöznek díszbe a középületek és a kirakatok, ekkor jelennek meg egyre több helyen a feldíszített fenyőfák és az utcák, terek ünnepi fényben fürdenek. Ezek a változások még azoknak is a közeledő ünnepre terelik a gondolatait, akik egyébként nem tulajdonítanának neki nagy jelentőséget.

Amerikában az ünnepi készülődés a nálunk megszokottnál néhány nappal hamarabb, november utolsó péntekjén kezdődik, a Hálaadás ünnepét követő Fekete Pénteken (Black Friday).

A Black Friday fogalma az utóbbi években beszivárgott a hazai köztudatba is. A blackfriday.hu oldalon 2013 óta lehet tájékozódni a különböző akciókról és előnyös ajánlatokról, hiszen egyre több hazai kereskedelmi szereplő lát fantáziát ebben a hatalmas forgalmat generáló napban még akkor is, ha a hazai vásárlói szokásokat erősen befolyásolja, hogy hanyadikát mutat a naptár. Hóvége ide vagy oda, a kereskedők mégis számíthatnak arra, hogy ez az amerikai szokás egyre szélesebb körben terjed el Magyarországon, hiszen a dolog Amerikában működik, a kereskedők jó részének az éves forgalom kétszámjegyű százalékát hozza a Black Friday-vel kezdődő ünnepi vásárlási időszak.

Még nem lehet biztosan tudni, mely webáruházak kapcsolódnak be idén a Fekete Péntek árleszállításaiba, de a tavalyi résztvevők között szétnézve idén is biztosan érdemes lesz ellátogatni az eMag, a Vivre, az Extreme Digital, a DigiPig, a Shopline és a ShopAlike honlapjaira. Aki pedig saját kezűleg szeretne valamilyen új kiegészítőt készíteni, feltétlenül keresse fel a Rayher oldalát.

Mivel a Fekete Péntek kevéssel megelőzi Advent kezdetét, ragyogó alkalom arra, hogy rendkívül kedvezményes áron juthassunk hozzá az új kiegészítőkhöz, hiszen ezen a napon akár 70%-os engedményt is kaphatunk a termékek árából. Ráadásul ezek jó részét interneten is gond nélkül meg lehet vásárolni, kényelmesen megoldhatjuk tehát beszerzésüket és semmi nem akadályoz meg abban, hogy kedvünk szerint megújított környezetben várjuk az ünnepet.

Mielőtt azonban nyakunkba vennénk a várost vagy belemélyednénk a honlapok tanulmányozásába, gondoljunk át néhány szempontot. Milyen konkrét elvárásaink vannak az új használati tárggyal szemben? Pl. legyen mókás vagy inkább romantikus, lakberendezésre vagy személyes használatra szánjuk, legyen könnyen tisztítható, stb.

Az egyik elsődleges szempont, amit egy home&deco; termék kiválasztásánál figyelembe kell venni, az, hogy az új szerzeményt meddig akarjuk használni. Ha több évig használatban lesz, akkor lehetőleg olyan formát, színt kell kiválasztani, ami hosszú távon megfelel ízlésünknek. Amennyiben rövidebb használati időről van szó, a formát és az anyagot, a színt és mintázatot akár az aktuális divatnak, trendnek megfelelően rendelhetjük meg.

Ha már meglévő lakásunkba keresünk új darabot, és azt szeretnénk, hogy új szerzeményünk jól illeszkedjen otthonunkba, akkor a lakás stílusa, színvilága, ízlésvilága is meghatározó a használati tárgy kiválasztása során.

Ha az új használati tárgy nagy igénybevételnek lesz kitéve, gondoljuk végig azt is, hogy ezt mennyire fogja bírni. Kisgyermekes családoknak ajánlatos könnyen tisztítható és kezelhető home&deco; terméket választani.

Ha saját kezűleg akarunk ajándékot készíteni, vagy az ajándékokat akarjuk saját kezű csomagolással még személyre szabottabbá tenni, különösen figyeljünk oda a szállítási határidőre, hogy ne kerüljünk időzavarba az ünnepek előtt.

A fentiek mellett legyünk tekintettel néhány általános szabályra és szempontra is, például a kiválasztott termékek méretére, a kiszállítás feltételeire, pontosan mikor érkezik a szállítmány, ki fogja összeszerelni az új szerzeményeket, ha netán mégsem felelnek meg az elvárásainknak, hogyan lehet visszacserélni őket- néhány olyan szempont, amelyekről a vásárlás izgalmában hajlamosak vagyunk megfeledkezni.

Mindezt figyelembe véve ne feledjük, hogy 2016-ben a Fekete Péntek november 25-én lesz és ezen a napon biztosan jelentős árengedménnyel tudjuk majd beszerezni az otthonunk felújításához vagy új otthonunk berendezéséhez szánt új home&deco; termékeket is.


Egyéb cikkek a Black Friday 2016 / Fekete Péntek 2016 -ről:Fizessen elő a hírlevelünkre!

Adja meg az e-mail címét és az elsők között fog értesülni a Black Friday 2016 kedvezményeiről és promócióiról.

Résztvevő Üzletek:


Copyright © 2016 Blackfridaynews.hu