Black Friday Magyarországon

Fekete Péntek 2016 Magyarországon: készüljünk fel a fehérneműkre adott legnagyobb árengedményekre


black friday 2015_82.jpg

A karácsonyi ünnepek közeledtével egyre többeket foglalkoztat az ajándékozás kellemes gondja és az évszakváltással sokakban felmerül a ruhatár megújításának igénye is. Magyarországon az igazi ünnepi készülődés az Advent kezdetével indul meg, ekkor öltöznek díszbe a középületek és a kirakatok, ekkor jelennek meg egyre több helyen a feldíszített fenyőfák és az utcák, terek ünnepi fényben fürdenek. A tipikusan karácsonyi áruk egy része már október közepén megjelent a boltok polcain, még azoknak is a közeledő ünnepre terelve a gondolatait, akik egyébként nem tulajdonítanának neki nagy jelentőséget. Jól illeszkedik ebbe a tendenciába az a kereskedelmi esemény, amely az Egyesült Államokból érkezett hozzánk, és amelynek az a lényege, hogy egyetlen napon, november utolsó péntekén, a Fekete Pénteken a kereskedők a megszokottnál jóval nagyobb, akár 50-70%-os engedménnyel kínálják portékáikat. Aki tehát fel akarja újítani ruhatárát, vagy egy-egy közeli rokonnak, barátnak fehérneműt akar ajándékozni– nos, az ő számára kiváló alkalom a Fekete Péntek a vásárlásra.

Mielőtt azonban nyakunkba vennénk a várost, vagy elkezdenénk a különböző áruházak honlapjain keresgélni, gondoljunk végig néhány nagyon fontos szempontot. Milyen fehérneműt is szeretnénk venni?

A legkevesebb gond talán a zoknikkal van, hiszen ha tudjuk, milyen fazonra és milyen méretre van szükségünk, már csak a minőségre – és az árra - kell odafigyelni. Ugyanígy nem jelenthet gondot gyermekeknek fehérneműt venni, hiszen ha kétségünk van a mérettel kapcsolatban, legrosszabb esetben egy mérettel nagyobbat vásárolunk, hiszen a lurkó előbb-utóbb úgyis belenő. Kamaszokkal már más a helyzet – az ő véleményüket nem árt kikérni, hacsak nem ismerjük nagyon jól a megajándékozandó serdülő méreteit és főképpen az ízlését.

Férfiaknak fehérneműt vásárolni csak első látásra tűnik egyszerű vállalkozásnak. Ma már ők is rengeteg szín és fazon, illetve sokféle alapanyag közül választhatnak, és néha egészen különleges igényekkel tudják meglepni azt, aki fehérneműt akar venni nekik. Mert bizony vannak esetek, amikor az sem mindegy, hogy a trikó anyaga bordázott vagy sima, az alsónadrágnak milyen a szegélye, és szélsőséges esetekben az is gondot jelenthet, hogy hova esik a varrás... úgyhogy nem árt kikérni az érintettek véleményét a megvásárolandó darabokkal kapcsolatban, hacsak nem ismerjük nagyon jól az ízlésüket és a méreteiket.

A női fehérneműk közül kezdjük a legkényesebb darabbal, a melltartóval! Ez egy olyan ruhadarab, amit, ha nem akarunk vele melléfogni, csak próbálás után vásároljunk meg. Csak és akkor szabad vakon melltartót vásárolni, ha pontosan ugyanabból a fazonból és méretből már próbáltunk egyet! Ahány márka, annyi típus, méretezés, fazon. A http://stilusmentor.hu oldalon nagyon sok illusztrált, praktikus tanácsot találunk ennek a ruhadarabnak a kiválasztásával kapcsolatban.

Amikor hölgyeknek vásárolunk fehérneműt, figyelembe kell vennünk azt is, hogy milyen testalkatra szánjuk a megvásárolandó darabot. Gondoljuk végig azt is, hogy mennyire szerencsés szintetikus szálakkal kevert anyagból készült fehérneműt vásárolni, hiszen ha mindennapos viseletre szánjuk az alsóneműt, az folyamatosan érintkezik a bőrünkkel. És még egy jó tanács: ha magunknak, vagy családtagunknak vásárolunk, ne felejtsük el az új szerzeményt használat előtt kimosni.

A fenti, kifejezetten fehérneművel kapcsolatos szempontok mellett jó, ha végiggondolunk néhány más, általánosabb szempontot is. Ha interneten vásárolunk, milyen feltételekkel szállítják házhoz az árut? Mennyi idő szükséges a kiszállításhoz? Van-e lehetőség cserére, ha melléfogtunk a mérettel? Ezekről a szempontokról a vásárlás izgalmában sem szabad elfeledkezni.

Még nem lehet biztosan tudni, mely webáruházak kapcsolódnak be idén a Fekete Péntek árleszállításaiba, de a tavalyi résztvevők között szétnézve idén is biztosan érdemes lesz szétnézni aStarShinerS webáruházban, a Shopline és a ShopAlike polcain, a Nyakkendőshopban, de az eMag és a Kurtmann webáruházak kínálatát is érdemes lesz feltérképezni.

Mindezt figyelembe véve ne feledjük, hogy 2016-ben a Fekete Péntek november 25-én lesz és ezen a napon biztosan jelentős árengedménnyel tudjuk majd beszerezni az ajándékba szánt vagy a ruhatárunk felújításához szükséges fehérneműket.


Egyéb cikkek a Black Friday 2016 kedvezmények -ről:Fizessen elő a hírlevelünkre!

Adja meg az e-mail címét és az elsők között fog értesülni a Black Friday 2016 kedvezményeiről és promócióiról.

Résztvevő Üzletek:


Copyright © 2016 Blackfridaynews.hu