Black Friday Magyarországon

Black Friday 2016 Magyarországon: készüljön fel a számítógépek legnagyobb leárazásaira


black friday 2015_88.jpg

Ha új asztali számítógépre, vagy hordozható számítógépre vágyik, érdemes lesz kihasználnia a Black Friday nap kedvezményeit 2016. november 25-én. Az alábbi komputereket kínáló webáruházak fognak nagy kiárusítást tartani ezen a vára várt napon:

-Ott lesz az edigital.hu, ami az egyik legnagyobb magyar online áruház. Sokfajta és számos terméket forgalmaz, csak asztali számítógépből jelenleg körülbelül 40 darab, míg hordozható számítógépből körülbelül 400 darab van feltüntetve a kínálatban. Mindegyik modellhez meg vannak adva a tulajdonságok, és ami nagyon kényelmes, az az, hogy lehetőség van a különböző számítógépek összehasonlítására. Oszlopokban jelennek meg a kiválasztott modellek és alatta listázva látszanak a különbségek és a megegyező tulajdonságok. Bizonyos már mások által megvásárolt termékeknél van értékelés is feltüntetve, így megtekintheti, hogy más vevők mennyire elégedettek egy adott géppel.

-A stylebolt.hu cég Apple termékek és prémium kiegészítők forgalmazásával foglalkozik. A kínálat folyamatosan bővül, nap mint nap töltenek fel új termékeket a mostanság megújult weboldalra. Itt iMac asztali gépet és képernyőt, vagy MacBook Air, MacBook Pro és MacBook hordozható számítógépeket talál. Természetesen ebben a webáruházban is az adott terméket kiválasztva megtudhatjuk annak jellemzőit, tulajdonságait és, hogy milyen esetben ajánlott az adott modellt választani, valamint, hogy milyen más kiegészítőket ajánlanak hozzá.

-Az Emag.hu webáruház az idei évben sem mulaszthatja el a részvételét, mivel köztudottan ő kezdeményezte a Black Friday napot Magyarországon 2013-ban. A kínálat itt is hatalmas és természetesen vannak bőven asztali számítógépek és hordozható számítógépek különböző kiegészítő kellékekkel. Lehet gyártóra, árra, processzorra és egyéb jellemzőkre keresni, valamint –ami nagyon kényelmes- más vásárlók értékelése szerint is szűrhetőek az árucikkek.

-Black Friday napon jelen lesz még a radium.hu webáruház is, ami egy profi számítástechnikai szaküzlet. Létezik konkrét boltjuk is Budapesten, az Andrássy út 97. szám alatt, ami azért előnyös, mert a személyes átvételnél kipróbálhatja a megrendelt készüléket és egyben meggyőződhet annak a hibamentes működéséről is. Ebben a boltban is talál akár asztali, akár hordozható számítógépeket. A weboldal jól és könnyen áttekinthető, különböző szűrőkkel keresgélhet a tablet, asztali számítógép és laptop kategóriák között. A laptopok között pedig felhasználás szerint lehet csoportosítani a gépeket. Van üzleti, tervező, multimédiás és gamer laptop, valamint ultrabook kategória is. Ezeken belül pedig kereshet márka, operációs rendszer, kijelző méret, felbontás, merevlemez, processzor, videokártya memória és típus, valamint RAM szerint. Ha bármi kérdése adódik, felkeresheti az ügyfélszolgálatot munkanapokon.

-A Speedshop.hu cég is jelezte a részvételi szándékát a 2016-ös Black Friday napon. Ismert, megbízható vállalatról van szó, ami 12 éve forgalmaz elektronikai készülékeket. Az ő kínálatukból sem hiányoznak a számítógépek, melyek között a szűrőpanel segítségével keresgélhetünk kényelmesen. Ha nem tudunk dönteni, összehasonlíthatjuk a gépeket, hogy jobban átlássuk, melyik mivel van felszerelve, ellátva. Sőt van egy olyan funkció is, hogy értesítést küldenek, ha egy kiválasztott termék ára csökken.

-Végül érdemes megnézni a shopline.hu webáruház kínálatát is. Több fajta terméket és márkát forgalmaz, amelyek között van több száz számítógép is. Ebben az online boltban is lehetőség van a szűrők alkalmazására. Kereshet relevancia, név, ár, vásárlói értékelés, eladott darabszám és szállítási idő szerint.

Kezdje el már most a böngészést. Nézzen körül, ki mit kínál. Döntse el melyik számítógép a legmegfelelőbb az Ön számára, ha kell hívja fel a webáruházak ügyfélszolgálati szakembereit. Így időben és nyugodtan tud választani. 2016. november 25-én pedig csak egyszerűen meg kell rendelni a kiválasztott modellt.


Egyéb cikkek a Black Friday 2016 kedvezmények -ről:Fizessen elő a hírlevelünkre!

Adja meg az e-mail címét és az elsők között fog értesülni a Black Friday 2016 kedvezményeiről és promócióiról.

Résztvevő Üzletek:


Copyright © 2016 Blackfridaynews.hu