Black Friday Magyarországon

Black Friday 2016 Magyarországon: készüljön fel a lábbelik legnagyobb leárazásaira


black friday 2015_102.jpg

Gyorsan közeledik a Black Friday napja, már kevesebb mint egy hónap van hátra és november utolsó péntekje lesz. Gyorsan elrepültek ezek a hónapok, nem is kellet sokat várakozni és már lassan ülhetünk is le a számítógép elé az akciós termékek megrendelése végett. Bizonyára már sokan előre és időben körbenéztek, hogy mit lesz érdemes vásárolni, hol és milyen feltételek mellett, de vannak még olyanok, akik most keresik a kívánt portékákat, modelleket, éppen méreteket, színeket választanak stb.

Amennyiben cipőket keres és az akciókat arra szeretné felhasználni, hogy a családtagok számára beszerezze az új topánkákat, akkor a magyar webáruházak közül a Kalapod.hu-n kell böngésznie, mert óriási kínálattal rendelkezik, így minden alkalomra és a család minden tagja számára találhat valami szépet. Egy teljesen új márkáról van szó a magyarországi cipő piacon.

A vállalat céljaként tűzte ki, hogy ledönti azokat a sablonokat, amelyeket már szinte megszoktunk. Akár egy alkalmi cipő vásárlására gondol, akár egy mindennapi viseletre alkalmas cipőre, vagy egy sportcipőre, a Kalapod.hu webáruházban egészen biztosan megtalálja. Egy különc márkáról van szó, melyet Európa legújabb cipőtrendjei ihlettek.

Gyakorlatilag a márka stílusát a vevő szükségletei határozzák meg. A kereslet függvényében határozzák meg és alakítják ki a kínálatot, a cipők stílusát. Az árak már alapból nagyon alacsonyak, ami nem megy a minőség rovására, amihez még hozzá fog jönni a Black Friday napi akció és leértékelés.

Az árukészlet hetente megújul, az európai modellek ihletik a színek és a formák választását. A kollekciók tartalmaznak cipőket, bakancsokat, csizmákat, balerinákat, szandálokat, mokaszinokat, sportcipőket, bokacsizmákat, papucsokat és tornacipőket, akár nőknek, akár férfiaknak és akár gyerekeknek is.

Mindenki talál valami egyénit, stílusosat! A lábbeliken kívül kaphatók még táskák, esernyők, zoknik, harisnyák, órák, sálak, övek, pénztárcák, lábbetétek, valamint cipő- és bőrápoló szerek, mint például krémek, sprayek, kefék, szivacsok.

Egy másik webáruház, ami már részt vett a Black Friday napi leárazásokban az officeshoes.hu. Ezt a weboldalt is érdemes megtekinteni, mert rengeteg márkát forgalmaznak: BCBGeneration, Bronx, CAT, Converse, Gant, Hunter, Jessica Simpson, Kitten, Lacoste,Lumberjack, Napapijri, New Balance, Palladium, Popo Ralph Lauren, Skechers, Timberland, Tommy Hilfiger, UGG, VANS és Vince Camuto. Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, bizonyára tudnak segíteni és kiderítheti, hogy mire számíthat most november végén az akciókat illetően. Tudja meg időben mekkorák lesznek a leértékelések, melyik termékek lesznek leárazva, melyek a vásárlási feltételek, stb.

Gyerekcipőket az eboszi weboldalon talál. Ők is rendeztek már akciós kiárusítást Black Friday napja alkalmából. Érdeklődön náluk is, hogy idén, 2016. november 25-én mire számíthat. Ha lesznek leértékelések beszerezheti a gyermekcipőket télire, vagy „feltankolhat” a következő év tavaszára és nyarára is.

Nézelődjön, érdeklődjön a webáruházak ügyfélszolgálatainál, hogy ne maradjon le a jó alkalmakról! Használja ki ezt az utolsó pár hetet, ami még hátra van!

Lehet, hogy értékes cipőkkel érkezik a Jézuska és a karácsonyfa alatt ízlésesen csomagolt cipős dobozok lesznek elrejtve a család minden tagja számára? Vagy lehet, hogy most fog rábukkanni az ünnepekhez megfelelő elegáns, alkalmi cipőkre. Viseljen Black Friday napján megrendelt lábbeliket karácsonykor, Szilveszterkor! Rendeljen meg mindent november 25-én, így elkerüli a karácsonyi nagybevásárlással járó kapkodást, rohanást, tolakodást. Így marad bőven ideje az adventi készülődésre, lakás díszítésre, sütésre-főzésre.


Egyéb cikkek a Black Friday 2016 / Fekete Péntek 2016 -ről:Fizessen elő a hírlevelünkre!

Adja meg az e-mail címét és az elsők között fog értesülni a Black Friday 2016 kedvezményeiről és promócióiról.

Résztvevő Üzletek:


Copyright © 2016 Blackfridaynews.hu