Black Friday Magyarországon

Black Friday 2016 Magyarországon: készüljön fel a kozmetikumok legnagyobb leárazásaira


black friday 2015_57.jpg

Már csak három hét van hátra és eljön a Black Friday napja. Ez az árkedvezményekkel járó akció minden évben november utolsó péntekére esik. Idén, 2016. november 25-e lesz ez a nap. Az amerikai hagyományok alapján egyre több európai ország kezdi átvenni ezt a kezdeményezést. Az üzletek látnak benne fantáziát, mert a rengeteg áru kiárusításával nagy keresetre tesznek szert, még akkor is, ha olcsóbban adnak mindent.

Érdemes tehát körbenézni, melyik üzlet mit kínál és milyen árakon, mert sok pénzt spórolhatunk meg, ha ezt a napot szemeljük ki a vásárlásra. Nálunk egyelőre még inkább online áruházak csatlakoznak a kezdeményezéshez, de idővel lehet, hogy minden olyan lesz mint Amerikában. Minden „valós” és online üzlet, minden árucikket nagyon olcsó árakon osztogat el gyakorlatilag. Nagyszerűen ki lehet használni ezt a kedvezményt a karácsonyi ajándékok beszerzésére is. Kényelmesen, könnyedén és időben megrendelhet mindent interneten keresztül.

Nem muszáj csak drága, bonyolult műszaki berendezéseket, értéktárgyakat vásárolni ezen a napon. Nyugodtan beszerezhet leértékelve apróbb ajándékokat is, vagy a minden napok során szükséges használati tárgyakat, fogyóeszközöket is. Például Black Friday napja kiváló alkalom a kozmetikumok beszerzésére is. A kedves hölgyek kényeztethetik magukat, a hétköznapok során a különböző szépségápoló szerek segítségével. Reggel és este egy kis rituálé lehet az önkényeztetés, amikor csak magunkkal törődünk, magunkat és a testünket szeretjük.

Egy kellemes fürdő például egy nagyszerű alkalom, pláne selymes, illatos habfürdőkkel, ami után lágy krémekkel tehetjük finom és puhává a bőrünket. Pláne a téli időszakban; olyankor még inkább szükséges és kellemes a testápolás. Tehát hölgyeim ha kozmetikumokkal és szépségápoló szerekkel kívánják magukat és a barátnőiket karácsonyra, születésnapra, vagy csak úgy meglepni, akkor ne hagyják ki a 2016. november 25-i napot.

Nézzenek be a shopline.hu webáruházba és válogassanak a drogéria és szépségápolás részleg számos portékája között. Különös alkalmakra vannak ajándék szettek és csomagok egyaránt nők és férfiak számára, amelyek egy márkán belül több terméket tartalmaznak. Például tusfürdőt, habfürdőt és testápoló krémet. Ami az arcápoló termékeket illeti, talál bőségesen arckrémeket, arc maszkokat, arctisztítókat, -lemosókat, -tejeket és –tonikokat, különböző bőrápoló termékeket pattanásos bőrre, valamint szemkörnyék ápolókat.

Nem hiányoznak az ajakápoló szerek, valamint az arcra, körömre, szájra és szemre szükséges dekorkozmetikai termékek. Dezodorokból van roll, spray, stift és krém verzió. Egy kellemes téli fürdéshez nagyszerű választás lehet egy illatos és ápoló fürdősó, fürdőkoncentrátum, vagy egy habfürdő. Nagyszerű alkalom, hogy kellemessé varázsolja egy fáradságos, hideg, szürke nap után az estét. Hangulatos gyertyafényben, egy kád jó meleg, illatos és habos vízben fél óra pihenés. Utána a lágy kencékkel testápolás.

Legalább van egy előnye a téli hidegeknek is! Ha az ünnepekre szeretné kicsinosítani magát, esetleg új,csillogó hajat varázsolni az alkalomra, akkor válogathat a hajfestékek és a hajszínezők között. Ami a hajápolást illeti, hosszú még a lista. Vannak hajhabok, lakkok, zselék és waxok, hajbalzsamok és samponok. A formázáshoz pedig hajszárítók és egyéb hajrögzítők.

A kéz- és lábápoló termékek között vannak krémek, szappanok és láb sók, a száj higiénia részlegen pedig fogkrémeket, szájvizeket rendelhetünk.

De hogy a kedves urakat se hagyjuk ki, számukra találunk borotvahabokat, preshave-eket és aftershave-eket, valamint bőrápoló krémeket.

Igaz még messze van a nyár, de már most beszerezheti a napozó krémeket, zseléket, sprayeket és olajokat. Ha pedig nincs türelme a nyarat kivárni és inkább szoláriumba jár, akkor vannak ahhoz szükséges krémek is, vagy akár önbarnító krémek is, hogy egy kis nyári színt varázsoljon a testére.

Nézzen körbe milyen kozmetikumokat és testápoló szereket vásárolhat meg, szerezhet be kedvezményekkel Black Friday napján!


Egyéb cikkek a Black Friday 2016 / Fekete Péntek 2016 -ről:Fizessen elő a hírlevelünkre!

Adja meg az e-mail címét és az elsők között fog értesülni a Black Friday 2016 kedvezményeiről és promócióiról.

Résztvevő Üzletek:


Copyright © 2016 Blackfridaynews.hu