Black Friday Magyarországon

Black Friday 2016 Magyarországon: készüljön fel a könyvek legnagyobb leárazásaira


black friday 2015_86.jpg

Véleményem szerint a legtöbb ember –én is- azért szeret olvasni, mert ezen tevékenység közben az agyunk más tájakra, kontinensekre, más időszakokba, korokba kalandozik és gyakorlatilag ez módot ad arra, hogy elszakadjunk a hétköznapok rutinjától, a gondoktól, bajoktól. Elfelejtjük a kötelességeinket, a munkahelyi problémákat és az olvasás alatt, olyan mint ha valaki más bőrébe bújnánk, valaki más életét élnénk meg.

Észrevettem magamon, hogy a hangulatomtól függően választom ki a könyv típusát, történetét. Ha jó kedvem van, nincsenek nagyobb gondok az életemben, nagyon szívesen belekezdek valami klasszikus, szépirodalmi műbe. Egy orosz, magyar, vagy francia komoly regénybe. Át tudom élni, el tudom képzelni a szereplők lelki állapotát, a tragédiájukat, egyesek gonoszságát és elgondolkodom az olvasottakon. Ha viszont nekem van okom panaszra, a mindennapok során, ha nekem kell megküzdenem problémákkal, akkor rögtön valami humoros, könnyed témát keresek és a vidám borítójú könyveket szúrom ki akaratlanul a könyvesboltok polcain. Akkor nincs kedvem ármánykodásokról, szegénységről és szomorú dolgokról olvasni. Talán mindenki így van ezzel és nem csak én.

Természetesen a regényeken túl még számos más fajta könyv létezik, valaki a világ dolgairól szeret tájékozódni művészettörténeti, építészeti, politikai és bulvár kiadványokat és lexikonokat forgatva, vagy a mindennapjait szebbé tenni ötleteket merítve életmódról, hobbikról, kertészkedésről, gyermeknevelésről szóló könyvekkel.

Ha Ön is szeret olvasni, és eljött az ideje, hogy pár új könyvet szerezzen be saját maga, vagy a szerettei számára, akkor azt most megteheti a hamarosan megrendezésre kerülő Black Friday napi leértékelésekkor. Feltankolhat a hosszú télre, amikor jólesik otthon ücsörögni a meleg szobában egy könyvet olvasgatva, vagy akár a teljes 2016-os esztendőre. Beszerezheti a családtagoknak, rokonoknak és ismerősöknek is karácsonyi ajándékként a kedvenc könyveiket. Most 2016. november 25-én lesz Black Friday napja, használja ki a könyvek beszerzésére ezt az alkalmat, nem kevés pénzt megspórolván így.

Mindenképpen nézzen körbe a shopline.hu online bolt kínálatában, mert akármilyen műfaj kedvelője is legyen, egészen biztosan talál valami ínyére valót. Válogathat a szórakoztató irodalom olyan számos kategóriája között, mint például kalandregények, humoros történetek, képregények, fantasy, vámpírregények, thriller és horror történetek, sci-fi, romantikus elbeszélések, valamint krimik.

Keresgélhet a szépirodalmi műveken között, azokon belül is magyar irodalmi és a világirodalmi prózákat, színműveket, történelmi regényeket, antológiákat, verseket, életrajzokat, esszéket, levelezéseket és naplókat. Amennyiben valamilyen specifikus tudomány érdekeli, akkor sincs probléma, mert rengeteg szakkönyv áll a rendelkezésre. Vannak állattenyésztéssel, erdészettel, földműveléssel és növénytermesztéssel foglalkozó könyvek, orvosi kiadványok, melyekben a gyermekgyógyászatról, az allergiákról, az általános gyógyászatról, a káros szenvedélyekről, sőt még az állatorvoslásról is tájékozódhat, valamint műszaki szakkönyvek, amelyekben az űrkutatásról, a közlekedéstechnikáról, az iparról, elektronikáról és haditechnikáról tudhat meg részleteket bővebben.

Ajánlott kor szerint is lehetőség van csoportosításra, szűrésre a könyvek között, és a gyermekek sem maradnak ki, mert nekik van rengeteg mesekönyv, ifjúsági kiadvány. Munkához, tanuláshoz pedig vannak szótárak, nyelvkönyvek, számítástechnikai segédanyagok, tankönyvek. Ha pedig e-könyv-olvasóhoz keres valamit, akkor az e-könyvek hasonló kategóriáinak a kínáltai között keresgélhet. Garantáltan találni fog minden családtagja és barátja számára valami egyedi és személyre szóló könyvet.

Ha kisgyermek van a családban és az Ön számára nagyon fontos a gyermeke fejlődése, akkor rengeteg érdekes munkafüzet és gyakorló feladatos könyveket találhat a tudatosszulo.hu online áruházban. A gyermek életkora szerint vannak csoportosítva a munkafüzetek, amelyek segítségével megtaníthatja a kicsiknek még iskola kezdés előtt a számokat, a betűket, és a formákat. Mókás gyakorlatokkal növelheti a szókincsüket, javíthatja a beszédkészségüket, finomíthatja a mozgáskoordinációjukat, így nem lesz semmi probléma az iskolaérettséggel.

A munkafüzetek segítségével végezhetnek együtt érdekes szerepjátékokat, megoldhatnak logikai feladatokat és fejtörőket, amelyek során fejlődik a csöppségek érzelmi intelligenciája, fantáziája, kreativitása és logikája. A feladatok során megtanulják mi a fegyelem, hogyan legyenek türelmesek. Az egész kicsiknek a mesekönyvek segítségével megtaníthatja az állatok és tárgyak neveit, a színeket és sok egyéb mást.

Hasonló kiadványokat forgalmaz még a pindurpalota.hu online áruház is, ami szintén leértékeléssel várja a kis olvasóit 2016. november 25-én, Black Friday napján. A könyv kategóriában talál foglalkoztató és fejlesztő könyveket, amelyek játékos módon készítik fel a gyerekeket az iskolakezdésre, valamint vidám rejtvényekkel és színezőkkel, kifestőkkel teszik még érdekesebbé a tanulást.

Talál kreatív könyveket, amelyek segítségével szép és mutatós alkotásokat készíthetnek a lurkók. Jöhet a papír, olló, ragasztó. Nagy öröm lesz, amikor a család megcsodálja a kész alkotásokat. Végül talál mesekönyveket is, amelyek közös olvasása emlékezetes lesz örökre.

Lepje meg a család minden tagját és saját magát is egy szép könyvvel karácsonyra. Használja ki az alkalmat és vásároljon meg mindent november 25-én a Black Friday napi akció során. Jó olvasást kívánunk mindenkinek!


Egyéb cikkek a Black Friday 2016 / Fekete Péntek 2016 -ről:Fizessen elő a hírlevelünkre!

Adja meg az e-mail címét és az elsők között fog értesülni a Black Friday 2016 kedvezményeiről és promócióiról.

Résztvevő Üzletek:


Copyright © 2016 Blackfridaynews.hu