Black Friday Magyarországon

Black Friday 2016 Magyarországon: készüljön fel a játékok legnagyobb leárazásairaBlack Friday 2016 Magyarországon: készüljön fel a játékok legnagyobb leárazásaira


black friday 2015_10.jpg

A felnőttek számára a karácsonyban a legnagyobb öröm talán az, amikor látják, mennyire várják a Jézuskát a gyermekek, hogyan készülődnek az ünnepekre és milyen boldogan, bontják ki az ajándékokat, majd milyen önfeledten játszanak velük. Szerintem ilyenkor minden felnőtt egy kicsit újra gyermek lesz, átéli a régi karácsonyok hangulatát. Amikor anyuka sütött-főzött a konyhában, az illatok terjengtek a lakásban és megszólalt a csengettyű. Jóval kevesebb és egyszerűbb játékokat hozott a Jézuska, de mégis nagyon boldogok voltunk, együtt voltunk a szeretteinkkel, énekeltük a „Pásztorok, pásztorok Betlehembe” című dalt, meghitt hangulatban. Most ugyanezt az élményt –mint jövőbeli maradandó emléket- próbáljuk átadni a gyermekeinknek, azért, hogy ők is majd egyszer ugyanezt cselekedjék a saját gyermekeikkel, tovább adva a hagyományokat, az érzéseket. Most mi sütünk-főzünk a konyhában, mi rejtjük el az ajándékokat a fa alá, mi csengetünk a csengettyűvel titokban.

Hónapokkal karácsony előtt pedig már azon gondolkodunk, hogy milyen játékokkal lephetjük meg a gyermekeket, minek örülnének a legjobban.

Én jobban szeretem a hagyományos játékokat a manapság divatos okostelefonoknál, iPadoknál és videójátékoknál. Én magam is sokat „kreatívkodtam”, építettem ezt azt mindenféle újra hasznosított dobozból, papírból, fából stb. Ezért inkább a kreatív játékokat részesítem előnybe, lásd gyöngyfűzők, mozaikok, kifestők, üvegfestők és agyagozók. Jó ötletnek tartom a társasjátékokat is, már csak azért is, mert az ünnepek alatt az egész család egyszerre szórakozhat velük. De természetesen mindenki azzal teszi boldoggá a saját gyermekét amivel akarja.

Ha vannak gyermekek a családban, vagy az ismerősök között és már azon gondolkodik, hogy mivel lepje meg őket karácsonyra, akkor ne hagyja ki az online játék webáruházakat sem a kutatások során. Szinte mindent forgalmaznak és gyakran alacsonyabb áron a „valós” üzletekhez képest. Pláne, ha figyelembe vesszük azt is, hogy most, november utolsó péntekén Black Friday napja lesz. Vagyis a nagy árleértékelések napja. Jutányos áron rendelheti meg a játékokat interneten keresztül, kényelmesen, időben, kapkodás nélkül.

Mindenképpen körbe kell nézzen 2016. november 25-ig a shopline.hu online bolt polcain, mert rengeteg játék van. Talál szabadtéri játékokat, sport és szabadidő felszereléseket, társasjátékokat, puzzle kirakókat, kreatív és készségfejlesztő játékokat, építő- és fajátékokat, szerepjátékokat, autókat és egyéb járműveket, babákat és plüssfigurákat, mesehősöket, maketteket és modelleket, bébijátékokat, diafilmeket és diavetítőket, legokat, elektronikus játékokat, party kellékeket, valamint logikai és ügyességi játékokat. Már a fontosabb kategóriák fölsorolása is hosszadalmas, és minden kategórián belül számos alkategória, vagy árucikk van. El sem tudom képzelni, hány száz játék lehet összesen a webáruház kínálatában.

Hasonlóan nagy árukínálattal rendelkezik a Pindurpalota.hu online üzlet is. Talál náluk is bőven bébijátékokat, élethő Berenguer babákat, dekorációkat, építő- és fajátékokat, interaktív játékokat, járműveket, készségfejlesztőket, könyveket, legót, plüss állatokat, puzzle kirakókat, kreatív hobbi játékokat, írószereket, iskolaszereket, játékbabákat, bababútorokat, babaházakat, bábokat, rongybabákat, fürdőjátékokat, szerepjátékokat és társasjátékokat. Itt is több száz árucikk van a katalógusban így érdemes időben és alaposan körbe nézni, hogy ne kapkodja el a választást.

A harmadik játékokat is forgalmazó webáruház a tudatosszulo.hu nevet viseli. Itt a játékok legtöbbje a játékos tanulást, tájékozódást, ismeretszerzést szolgálja. Vannak gondolkodtató, matematikai-, természetfigyelő-, betűtanító-, kreatív-, matematikai-, és fűzős játékok, rajzeszközök, kirakók és puzzle-k, legók, ügyességi- és szerepjátékok, valamint iskolakezdéshez szükséges egyéb kellékek. Szerintem ezek egy részével még a család felnőtt tagjai is jókat fognak szórakozni.

Mind a három weboldalon a gyermek kora szerint is válogathatunk az ajánlott játékok között.

Az olyan nagyobb gyermekeknek pedig, akik örömüket lelik az alkotásban, ajánlanám a rayher.hu kreatív webáruházat. Itt számos hobbihoz és kézműves tevékenységhez lehet beszerezni kellékeket. Ha a gyermeket érdekli és leköti az ékszerkészítés, a gyöngyfűzés, a plüss figurák készítése, vagy fatárgyak díszítése szalvétatechnikával, a kerámiázás, a festés, a szappanöntés, valamint a gyertya készítés, esetleg a gyurmázás, a papírmasézás, vagy a nemezelés, és végül a varrás, akkor rendeljen neki Black Friday napon ebből a webáruházból kellékeket, felszereléseket.

Nagy öröm lesz az egész család számára, amikor a kész alkotásokat megcsodálhatják. Ne felejtse el, most november 25-én, Black Friday napja alkalmából több online áruház tart leértékeléseket. Sok időt és pénzt spórolhat meg és közben egyszerűen minden gyermeknek megtalálhatja az ideális ajándékot.


Egyéb cikkek a Black Friday 2016 kedvezmények -ről:Fizessen elő a hírlevelünkre!

Adja meg az e-mail címét és az elsők között fog értesülni a Black Friday 2016 kedvezményeiről és promócióiról.

Résztvevő Üzletek:


Copyright © 2016 Blackfridaynews.hu