Black Friday Magyarországon

Akciós játékokat kínáló webáruházak a Fekete Pénteken 2016-ben


black friday 2015_7.jpg

Ahogy közelednek a karácsonyi ünnepek, egyre több embert foglalkoztat az ajándékozás kellemes gondja. Különösen azok a családok várják nagy izgalommal a téli ünnepeket, ahol gyermekek vannak, hiszen az ő kíváncsi várakozásuk még azokat sem hagyja érintetlenül, akiket egyébként nem ragad magával az ünnepi kirakatok és az esténként ragyogó fénybe burkolózó utcák hangulata.

A gyermekek megajándékozása pedig hálás feladat, hiszen ők őszintén tudnak örülni az ajándékoknak, különösen akkor, ha jól eltalált játékszerről van szó. Őszinte örömükkel pedig kárpótolják a szülőket és nagyszülőket, rokonokat és ismerősöket a fejtörésért, az izgalomért, hogy vajon sikerül-e igazán örömet szereznünk ajándékunkkal a család szeme fényének. Szerencsére ma már a gyártók rengeteg információval ellátják a vásárlót a megvásárolandó árucikkel kapcsolatban, így nem is annyira nehéz választani. Egy dologra azonban szeretném felhívni a kedves Olvasó figyelmét: csak olyan játékot vásároljunk, amelyen szerepel a CE jelzés, mert így biztosak lehetünk abban, hogy a vásárolt áru megfelel az európai előírásoknak.

Bár Magyarországon az igazi ünnepi készülődés az Advent kezdetével indul meg, a hagyományosan karácsonyi termékek már november elején megjelennek az üzletek polcain.

Ebbe a tendenciába jól illeszkedik az az amerikai kereskedelmi esemény, aminek Black Friday – Fekete Péntek – a neve és amely hazánkban is kezd elterjedni – az idén november 25-én kerül majd rá sor.

Ezzel a nappal kezdődik Amerikában a karácsonyi bevásárlási időszak, ezért a kereskedők ezen a napon – és csakis ezen a napon - a rendkívül csábító árengedmények mellett meghosszabbított, akár egész napos nyitva tartással várják a vásárlókat.

A Fekete Péntek közeledtével érdemes tehát minél többször ellátogatni a Tudatos Szülők és a Pindur Palota honlapjára, de érdemes felkeresni az eMag, az extreme digital, a ShopLine, a ShopAlike és a DigiPig honlapját is.

A Tudatos Szülők áruháza a könyvek mellett több ezer egyedi terméket kínál raktárról, azonnal. Ezek egytől egyig igényesen kiválogatott, kiváló minőségű magyar és külföldi termékek. A termékek kiválasztásában a jól áttekinthető honlapon kívül segítőkész, szakszerű kiszolgálás segít, telefonon keresztül is.

A Káposztásmegyeren található Pindur Palota nemcsak könyveket és játékokat, illetve a gyermekneveléshez szükséges egyéb kellékeket kínál vásárlóinak, hanem egy sereg szolgáltatással is igyekszik megkönnyíteni a gyerekes családok életét. Ha valaki a webáruházra kíváncsi, esztétikus, jól áttekinthető, mégis rengeteg információt tartalmazó honlap segíti az eligazodásban.

Az eMag webáruház azok közé a virtuális boltok közé tartozik, amelyek az árucikkek elképzelhetetlenül széles skáláját kínálják a vevőiknek, hiszen a játékok mellett kapható itt minden, szórakoztató elektronikai cikkek, számítástechnikai eszközök, háztartási gépek, de divatcikkek, illatszerek, babafelszerelések, és a házikedvencek ellátásához szükséges holmik is Emellett számtalan, a vásárlást megkönnyítő szolgáltatással igyekeznek a vásárlókat magukhoz csábítani.

Az Extreme Digital webáruház a legnagyobb forgalmú online kereskedés Magyarországon. A fejlett logisztikai szolgáltatásoknak és az óriási raktárkészletnek köszönhetően a legtöbb termékük szinte azonnal megkapható az ország egész területén.

Az eredetileg csak könyvárusítással foglalkozó Shopline.hu ma már számtalan más árucikk óriási kínálatával várja a vásárlókat a játékoktól a műszaki cikkeken át az élelmiszerekig. A webáruház és a mögötte álló cég méretét jelzi a szolgáltatások sokasága is: 3500 átvevőpont, házhoz szállítás (szükség esetén munkanapokon 180 percen belül), ajándék kereső szolgáltatás, törzsvásárlói rendszer – csak néhány példa a többletszolgáltatások köréből.

A DigiPig online webáruház oldalán nemcsak szépségápolási termékeket, játékokat, barkács- és kert eszközöket, hanem háztartási cikkeket, háztartási gépeket és egyéb műszakli eszközöket talál a vásárló nagyon kedvező áron.

A ShopAlike.hu egy online vásárlási portál, ahol rengeteg webshop termékeit találhatod egy helyen. Oldalunk fókuszában főleg ruházati cikkek, cipők, táskák és egyéb divatcikkek állnak, de a ShopAlike-on böngészhetsz még játékok, szépségápolási szerek, sporteszközök, sőt, még lakberendezési kellékek és háztartási eszközök között is.

Mindezt figyelembe véve ne feledjük, hogy 2016-ben a Fekete Péntek november 25-én lesz és ezen a napon biztosan jelentős árengedménnyel tudjuk majd beszerezni a család szeme fényének szánt ajándékot is.


Egyéb cikkek a Black Friday 2016 / Fekete Péntek 2016 -ről:Fizessen elő a hírlevelünkre!

Adja meg az e-mail címét és az elsők között fog értesülni a Black Friday 2016 kedvezményeiről és promócióiról.

Résztvevő Üzletek:


Copyright © 2016 Blackfridaynews.hu